Stelt U zich wel eens de vraag wat een boekhouder voor U kan betekenen? Is dat niet heel veel gepraat? Heel veel gedoe? Dataservice werkt een beetje anders. Het woord service staat niet voor niets in onze naam.

Dataservice is een klein bedrijf en daardoor zijn de communicatielijnen kort en efficiënt.
U spreekt, werkt en ziet de resultaten met en van een en dezelfde persoon.
Door deze manier van werken wordt het aantal misverstanden tot een minimum beperkt en liggen uw (soms zeer vertrouwelijke) gegevens niet op tientallen bureau’s te slingeren.
Hierdoor ontstaat er een relatie tussen U en ons, een relatie waar u op kunt bouwen.
Zo hoeft u uw opdrachten niet tot in het detail te beschrijven maar denken we met u mee en zullen vanuit een handeling de daarop volgende (be)handelingen al uitvoeren omdat ze een logisch gevolg zijn van de eerste handeling.
Daarnaast kunnen wij, door een netwerk van contacten in diverse branches, uw opdrachten zodanig reguleren dat een zo efficiënt mogelijk resultaat wordt verkregen.

Daarom proberen wij ook om, samen met u en al naar gelang de aard van uw opdracht, een tarief te hanteren die het u mogelijk maakt uw opdrachten aan ons uit te besteden.
Wij kennen maar al te goed de beperking van de financiële middelen van de kleine ondernemer en zullen proberen om, binnen het kader van uw budget, uw opdracht professioneel uit te voeren.

Organiseert U een evenement? een aktie? of een ander tijdelijke gebeurtenis en wilt u daar tijdelijk een internetplekje voor? Dataservice kan U dat snel en goedkoop leveren.
Een maand? Vier maanden? Verzin het maar. Onze flexabiliteit is onovertroffen en in luttele minuten kan het voor elkaar zijn. Met of zonder (pop3) email en met of zonder de werkzaamheden om wat u wilt vertellen on line te krijgen.

PAS OP: Er is een bedrijf (laatstelijk gevonden in Amsterdam (en nu weer Hoogezand) dus wisselt voortdurend van afzender) die, onder de naam Dataservice, ongevraagde nota's (ca € 249,- ex BTW) verstuurd voor het ongevraagd optimaliseren van zoekmachienes. Kijk goed of U dat wel bestelde (meestal niet). F.J. Franken - dataservice (wij dus) hebben hier NIETS mee te maken. De Kvk is hier mee bezig maar kan vooralsnog niets tegen deze bedriegers ondernemen.

Heeft U ook zo'n faktuur ontvangen? Lees deze melding op het steunpunt aquisitiefraude en meld deze poging tot bedrog.