BOEKHOUDING

Administratie, een ruim begrip met wat ons betreft ruime mogelijkheden. Van het verzorgen van een eenvoudige basis administratie tot en met een wat ingewikkelder geheel. Mogelijkheden te over.

 


Data Service verzorgt, desgewenst, ook uw administratie met behulp van moderne programmatuur en volledig op de hoogte van wat wel en wat niet mag.

Ook het voeren van uw loonadministratie behoort tot de mogelijkheden. Administraties zoals door Data Service aangeleverd zijn ''klaar voor accountantscontrole'' ofwel (bij kleinere bedrijven) klaar voor de belastingaangifte.
Een aangifte die, indien gewenst, ook door ons verzorgd kan worden, evenals de BTW aangiftes, per maand, kwartaal of jaar.

Voor kleine ondernemers hanteren wij (op basis van jaarcontract) een ongekend laag tarief van:

€ 35,- per maand (excl. BTW)

Hiervoor zorgen wij dat de door U ingezonden stukken in de boekhouding terecht komen en er een maandelijkse balans komt en de kwartaalaangifte BTW.
Dit alles wordt aan U toegezonden waarna U de BTW betaling kunt verzorgen en Uw aandacht bij Uw werk houden in plaats van bij de papieren.

Meer? Ja dat is ook mogelijk, wij kunnen voor U ook fakturen versturen van uw verkopen (met uw eigen logo en gegevens uiteraard), uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen, verslag van de resultaten aan de bank uitbrengen en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
Gewoon vragen en wij kijken wat we voor U kunnen betekenen.
Vanzelfsprekend gaat dit alles tegen de zelfde superlage tarieven die we U ook van tevoren laten weten zodat U altijd weet waar U aan toe bent.

Niet aarzelen maar vragen. Tel 0613-785997 of dataservice@data-service.nl